Bac Design

Γερμανού 146, Πάτρα
info@bacdesign.gr
2614001280
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 100 €

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Το bacdesign.gr στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτησή και ικανοποίηση του πελάτη. Με τους παρόντες όρους  εξασφαλίζουμε την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις κατά την αγορά σας από την εταιρεία μας.

Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου όντας άνω των 18, αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρακάτω  όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.

Α. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για οποιαδήποτε παραγγελία που θα διενεργηθεί εκ μέρους σας, είναι απαραίτητο  να σας ζητηθούν τα προσωπικά σας στοιχεία , όπως το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, ο αριθμός του  τηλεφώνου σας και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Τονίζεται ότι ο χρήστης/επισκέπτης  του ιστοτόπου που θα προβεί σε κάποια παραγγελία πρέπει να είναι ΑΝΩ ΤΩΝ 18.

Το bacdesign.gr δεσμεύεται στη διασφάλιση του προσωπικού σας απορρήτου τηρώντας τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις.

Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν πέραν της ολοκλήρωσης μιας παραγγελίας ή να αποκαλυφθούν με κανέναν τρόπο.

B.ΑΣΦΑΛΕΙΑ

H Ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί  πρωτόκολλο για ασφαλείς on line εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες της έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

Γ. ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ

Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας “κλικ” στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%). Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες.

Δ.ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Συμπλήρωση ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης.

  • Αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος

Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για την ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, της διάρκειας ισχύος και της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει.

 ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το bacdesign.gr δεν δίνει κανενός είδους εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των εμφανιζόμενων στην ιστοσελίδα προϊόντων, εγγυάται όμως την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση των πελατών του για τη μη διαθεσιμότητα κάποιου από τα αγορασθέντα προϊόντα του. Η συναλλαγή θα θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε μόνο μετά την αποστολή έγγραφης ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η εκτέλεση κάποιας παραγγελίας το bacdesign.gr έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει και να μην την εκπληρώσει.

To bacdesign.gr δεν ευθύνεται για κανενός είδους ζημία του χρήστη/πελάτη (θετική ή αποθετική), ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφερόμενης κάθε άμεσης, έμμεσης, τυχαίας, παρεπόμενης ή άλλης ζημίας τυχόν προκύψει από οποιαδήποτε πρόσβαση, χρήση ή αδυναμία χρήσης της ιστοσελίδας, καθυστέρηση ή αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή πληροφοριών, από τυχόν παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτής, συμπεριλαμβανομένης και οποιασδήποτε ζημίας από τυχόν μετάδοση ιού στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του χρήστη.

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις χρήσης διέπονται από την ελληνική νομοθεσία.

 Ε.ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφώνου. To bacdesign.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής του υπαιτιότητας και θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το bacdesign.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Καλάθι αγορών